Verwijzen met ZorgDomein

Mutsaersstichting op ZorgDomein

Sinds april 2014 kunt u ook via ZorgDomein naar Mutsaersstichting verwijzen. Daarbij kunt u kiezen uit een verwijsafspraak voor specialistische GGZ of generalistische basis GZZ, of voor een verwijzing met verkorte verkorte toegangstijd. Kort na uw verwijzing is er telefonisch contact vanuit de Mutsaersstichting met de cliënt / ouders voor een screening. Op basis hiervan wordt de urgentie bepaald en wordt er een intake ingepland binnen één van onze gespecialiseerde zorgprogramma’s (Klik hier voor een beschrijving van onze zorgprogramma’s).

 

Specialistische GGZ of generalistische basis BBZ?

U kiest op basis van uw inschatting voor:

1. Generalistische Basis GGZ (GBGGZ): Dit op basis van uw vermoeden van een matig ernstige DSM stoornis, matig complex en/of een matig risico. Er is dan sprake van een korte interventie bestaande uit maximaal 8 sessies.

of

2. Specialistische GGZ: Dit op basis van uw vermoeden van een ernstige DSM stoornis, met verhoogd risico en / of hoge complexiteit. Mutsaersstichting streeft ernaar een behandeling zo kortdurend als mogelijk te laten verlopen, maar altijd zo lang als nodig!

 

Lijst met zorgaanbieders

ZorgDomein biedt u de mogelijkheid de lijst met zorgaanbieders zelf te beheren. Zo bepaalt u zelf welke organisaties u daarin plaatst en hoe u ze rangschikt . Standaard staat Mutsaersstichting onderaan de lijst van GGZ aanbieders bij huisartsen in de regio’s Noord en Midden Limburg. De volgorde wordt door ZorgDomein bepaald aan de hand van het moment van deelname aan ZorgDomein.

Hoe zet u Mutsaersstichting in de lijst van GGZ-aanbieders?

Als u de onderstaande 6 stappen volgt, ziet u Mutsaersstichting voortaan in uw lijst van GGZ-aanbieders. Volgt u ook stap 7, dan staat Mutsaersstichting bovenaan. Mutsaersstichting toevoegen aan uw lijst met GGZ-aanbieders op Zorgdomein

  1. Ga naar het startscherm van ZorgDomein.
  2. Ga naar het uitklapmenu 'Mijn profiel' rechts bovenin het scherm.
  3. Selecteer 'Mijn zorglocaties beheren'.
  4. Type de eerste letters van Mutsaersstichting in het veld 'Zoeken in de landelijk beschikbare zorglocatie' rechts bovenin het nieuwe scherm en klik op de knop 'Zoeken'.
  5. Klik op het tabblad daaronder de categorie GGZ aan.
  6. Dubbelklik op Mutsaersstichting. Mutsaersstichting is nu toegevoegd aan de lijst GGZ-aanbieders.
  7. Klik links in het scherm 'Geselecteerde zorglocaties' op de pijltjes om Mutsaersstichting bovenaan de lijst te zetten.

 

Niet aangesloten op ZorgDomein?

ZorgDomein wordt door ruim 7.500 huisartsen in Nederland gebruikt om patiënten digitaal te verwijzen naar meer dan 170 aangesloten zorginstellingen, waaronder ziekenhuizen, GGZ-organisaties, huisartsenlaboratoria of andere zorgaanbieders. Bent u nog niet aangesloten op ZorgDomein, maar wilt u wel gebruik gaan maken van ZorgDomein? Stuurt u dan een e-mail naar servicedesk@zorgdomein.nl of u kunt bellen met 020-471 52 82. De Servicedesk van ZorgDomein neemt dan contact met u op om een installatieafspraak te plannen. Uitgebreide informatie over ZorgDomein vindt u op de website www.zorgdomein.nl.

 

 

 

 

Contact

Indien u na het lezen van dit bericht vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.