Werken en leren

Werken en leren bij de Mutsaersstichting betekent werken in een unieke, dynamische en lerende organisatie waar ruimte is voor ondernemerschap en initiatief. Waar we met elkaar samenwerken aan en investeren in een aanpak die werkt.

Je vindt hier meer informatie over de Mutsaersstichting als werkgever en opleidingsinstituut. Wil je stagelopen bij ons, ga dan naar stage en vul daar het digitale stageformulier in. Onder vacatures vind je functies waarvoor wij op dit moment collega's zoeken. Zit jouw baan niet bij de actuele vacatures, en ambieer je een functie bij ons? Stuur dan een open sollicitatie. Wij maken graag kennis met talentvolle professionals.

En wil jij vast kennismaken met ons? Kijk dan eens bij 'onze mensen' en luister naar hun verhaal.