Open sollicitatie

De Mutsaersstichting is altijd op zoek naar enthousiaste, betrokken professionals voor de ondersteuning en behandeling van onze cliënten. Ben jij gediplomeerd zorgprofessional? Heb je een relevante en afgeronde opleiding in zorg of welzijn maar staat dé vacature voor jou er nu niet bij? Dan komen we graag in contact met jou. Stuur ons een open sollicitatie waaruit jouw talent blijkt!

Als jouw motivatie en CV voor ons voldoende relevante aanknopingspunten bevatten, nodigen wij je uit voor een eerste informatief gesprek of houden wij jouw sollicitatiebrief zes maanden in ons portefeuillebestand voor eventuele toekomstige vacatures.

Omschrijf in je motivatie waarom wij niet zonder jou kunnen, in welke functie en met welke doelgroep je bij voorkeur wilt werken en/of welke locatie je aanspreekt.

Stuur of mail je motivatie, uiteraard vergezeld van je CV, naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl

of naar:

HR afdeling