Kwaliteit

De Mutsaersstichting streeft naar duurzame kwaliteit van zorg en is gecertificeerd op de HKZ-schema’s Jeugdzorg, Jeugd GGz en Vrouwenopvang.

Kwaliteitsstatuut

Het Kwaliteitsstatuut is een professionele standaard voor de GGZ. Het beschrijft hoe de Mutsaersstichting de GGZ-zorg voor de individuele cliënt heeft ingericht.
Doel van dit kwaliteitsstatuut is dat u de juiste hulp krijgt, op de juiste plaats, door de juiste zorgverlener(s).
En dat alles binnen een professionele en kwalitatief verantwoorde omgeving.
Als cliënt moet u merken of er inderdaad sprake is van 'gepaste zorg’.

Het kwaliteitsstatuut is een  gids met antwoorden op de meest gestelde vragen over het GGZ-zorgaanbod van de Mutsaersstichting.
Begrijpt u bepaalde informatie niet? Of is de informatie te algemeen, waardoor onduidelijk is wat die precies voor u betekent?
Vraag dan vooral door totdat u antwoord op uw vragen krijgt en de geboden informatie begrijpt.
Een goede voorbereiding helpt hierbij. Denk daarom vooraf na wat u in elk geval wilt weten en zet dat desnoods kort op papier.
Dan weet u zeker dat u geen vraag vergeet in het gesprek met uw verwijzer of zorgverlener.

Hieronder kunt u het statuut downloaden
Kwaliteitsstatuut