Mutsaersstichting

De Mutsaersstichting is een fullservice centrum, met diverse locaties in Noord- en Midden-Limburg. Van daaruit bieden we geïndiceerde jeugdhulpverlening en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en hun kinderen. Compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord. Actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Dat maakt de Mutsaersstichting uniek in Nederland.

Alles wat je wilt weten over onze organisatie, wat we doen en vooral ook hoe we dit doen, lees je hier. Je vindt informatie over onze locaties, onze mensen, de Vrienden van Mutsaersstichting, het zorg- en onderwijs concept en natuurlijk over het werken én leren bij de Mutsaersstichting.