Eetstoornissen

Levert eten elke dag weer strijd op ?

Eet je te weinig, of te weinig gevarieerd ?

Eet je vaker meer dan je prettig vindt of heb je eetbuien ?

Vinden anderen dat jij een probleem hebt terwijl je zelf denkt dat het nog wel meevalt ?

Vind je dat je geen hulp van anderen nodig hebt ?

Ben je de hele tijd bezig met denken over hoe je er uit ziet ?

Wil je minder wegen dan nu of heeft je gewicht grote invloed op hoe je je voelt ?

Spuug je eten uit ?

Denk je dat je het alleen moet oplossen ?

Beweeg je teveel ?

Herken je deze vragen en merk je dat je de grip en houvast kwijt bent? Zou je dit wel willen veranderen maar vind je dit tegelijkertijd ontzettend eng en spannend? Of ben je ouder of opvoeder van een kind dat met deze vragen worstelt? En wil je je kind graag helpen, maar weet je niet waar te beginnen of hoe je dit aan moet pakken? Wij onderzoeken graag samen met jullie naar wat jij nodig hebt om  je gezond en energiek te voelen op de manier die bij jou past.

Onderstaande links geven meer informatie en tips, ook voor ouders en opvoeders.

Voor jongeren:

Voor ouders en / of opvoeders:

Voor iedereen die vragen heeft of op zoek is naar advies, is het eetstoornissenteam van de Mutsaersstichting telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 16.00u en 17.00u, en op woensdag en vrijdag tussen 12.00u en 13.00u, via Toegang Noord 077-3217891. Mailen kan ook naar eetstoornissen@mutsaersstichting.nl. We zijn ook te vinden op Instagram